Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 6 de febrer del 2024

'Gremlins 3'.


Quaranta anys després de la seva estrena als cinemes, l’estrella original de Gremlins, Zach Galligan, qui va interpretar a Billy Peltzer en la comèdia de terror de 1984, ha ofert una actualització emocionant per el possible tercer film.

Tot i que el film va generar una seqüela, Gremlins 2: The New Batch, sis anys després de la seva estrena inicial, Warner Bros. ha estat intentant desenvolupar una tercera entrega sense èxit. Però amb l’arribada de la sèrie animada Gremlins: Secrets of the Mogwai, les esperances per a Gremlins 3 han començat a aflorar un cop més.

Si bé encara no hi ha notícies sobre el tercer film de Gremlins, Galligan, en una entrevista amb ScreenRant, va declarar que Warner Bros. podria estar planejant recuperar el clàssic de culte en forma d’una “pel·lícula d’acció real”.

“Si. Realment no puc entendre perquè Warner Bros. faria dues temporades (no una, si no do) de la sèrie animada i gastaria molts de diners en fer-la, a menys hi hagués alguna mena de final. I normalment el final d’un gran estudi com Warner Bros. Discovery és una pel·lícula d’acció real”, va dir Galligan.

Va afegir: “Sempre guanyaràs més diners amb una pel·lícula d’acció real. Super Mario Bros. acaba de demostrar-ho...El final provablement serà, espero, una tercera pel·lícula. De totes maneres, no crec que sigui un reinici, perquè Chris Columbus ha rebutjat aquesta idea. Ell posseeix els drets”.

Aquest no és el primer cop que Gremlins 3 rep una actualització optimista. Chris Columbus va revelar l’any 2017 que el guió ja estava acabat. De fet, això mai va arribar a bon port, pel que, a menys que Gremlins 3 realment arribi a producció, la declaració de Galligan pot ser tant sols un altre actualització.

Gremlins, dirigit per Joe Dante, ha estat considerada una de les pel·lícules més importants de la dècada dels 80’s i va ser considerada un clàssic de la comèdia de terror. Conte la història de monstres petitons homicides que atemoreixen una ciutat de Nova York.

“Amb llums nadalenques i la seva capa de neu, Kingston Falls és una petita ciutat idíl·lica, fins que els gremlins s’apoderen d’ella. Un pare torna de Chinatown amb una mascota inusual, un Mogwai, un regal per al seu fill. Les regles són simples: mantingui el seu Mogwai allunyat del aigua, de llums brillants i el més important, mai, mai, l’alimenti després de mitja nit. Però les regles s’infringeixen sense voler i les conseqüències es multipliquen a un ritme alarmant”, es pot llegir en la sinopsis oficial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada