Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 de febrer del 2024

'Blade Runner 2099'.


Blade Runner 2099 de Prime Video començarà rodatge aquesta primavera.

Segons Deadline, Blade Runner 2099 entrarà en producció l’abril d’enguany. La sèrie originalment s’anava a rodar l’estiu del any passat, però es va endarrerir degut a la vaga de WGA (Writers Guild of America) i a SAG-AFTRA (Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists).

Jonathan van Tulleken, qui va dirigir els dos primers episodis de la pròxima sèrie limitada Shōgun de FX, dirigeix i produeix els dos primers episodis de Blade Runner 2099. Substituirà a Jeremy Podeswa, qui va abandonar el projecte degut a conflictes d’agenda.

Els detalls de Blade Runner 2099 es mantenen en secret en aquest moment; tot i això, segons el títol de la sèrie, sembla que tindrà lloc 50 anys després dels esdeveniments de Blade Runner 2049 de 2017, que va estar dirigit per Denis Villeneuve. Mentre tant, Blade Runner 2049 es va desenvolupar 30 anys després de Blade Runner de Ridley Scott, que es va estrenar l’any 1982.

Silka Luisa en serà escriptora, productora executiva i showrunners de Blade Runner 2099. Scott actua com a productor executiu al costat de Michael Green, Andrew Kosove, Broderick Johnson, Ben Roberts, David W. Zucker, Clayton Krueger, Cynthia Yorkin, Frank Giustra, Isa Dick Hackett, Tom Spezialy i Richard Sharkey.

Amazon Studios va adquirir oficialment la sèrie per a Prime Video el setmbre del 2022. “La Blade Runner original, dirigida per Ridley Scott, és considerada una de les pel·lícules de ciència-ficció més grans i influents de tots els temps, i estem emocionats de presentar Blade Runner 2099 per als nostres clients globals de Prime Video”, va dir Vernon Sanders de Amazon en aquell moment, segons Deadline. “Ens sentim honrats de poder presentar aquesta continuació de la franquícia Blade Runner i confiem en que al associar-nos amb Ridley, Alcon Entertainment, Scott Free Productions i la extraordinàriament talentosa Silka Luisa, Blade Runner 2099 defensarà l’intel·lecte, els temes i l’esperit de les seves predecessores cinematogràfiques”.

Encara no s’ha fixat una data d’estrena per a Blade Runner 2099.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada