Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 1 de febrer del 2024

'Back in Action'.

Netflix ha publicat la primera fotografia oficial de Back in Action, la seva nova comèdia d’acció, protagonitzada per Cameron Diaz i Jamie Foxx.

La foto ofereix un primer cop d’ull als personatges de Foxx i Diaz. Interpretaran a ex espies que, “anys després de renunciar a la seva vida a la CIA per a formar una família, són arrastrats de nou al món del espionatge quan es descobreix la seva tapadora. S'espera que el film s’estreni a finals d’any”.

Back in Action està dirigit per el cineasta de Horrible Bosses, Seth Gordon, a partir d’un guió escrit per Brendan O’Brien. El film també comptarà amb Andrew Scott, Kyle Chandler, Jamie Demetriou, Glenn Close, entre d’altres. Això marca el retorn de Diaz com a actriu, essent el seu primer paper en quasi una dècada després de la seva última aparició en l’adaptació cinematogràfica de 2014 del musical de Broadway, Annie, que també va coprotagonitzarà amb Foxx.

Està produït per Jenno Topping, Peter Chernin i Sharla Sumpter Bridgett de Chernin Entertainment al costat de Beau Bauman per a Good One Productions i Gordon per a Exhibit A. Els productors executius són Foxx, Datari Turner, O’Brien i Tim Lewis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada