Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 de febrer del 2024

'Dràcula'.



El director de El Cinquè Element, Luc Besson, es centrarà a continuació en el clàssic gòtic Dràcula, amb Christoph Waltz i Caleb Landry-Jones involucrats.

El director francès adaptarà la clàssica història de terror de Bram Stoker en la que el príncep Vladimir del segle XV maleeix a Déu després de la mort de la seva esposa i es converteix en vampir. Més tard, en el Londres del segle XIX, descobreix a la doble de la seva esposa i es condemna a si mateix a perseguint-la.

Christoph Waltz i Caleb Landry-Jones estan actualment en converses per a protagonitzar la pel·lícula. EuropaCorp de Besson produirà.

Si Landry-Jones signa, tornarà a fer equip amb Besson després del thriller de venjança Dogman del any passat, que es va estrenar en el Venice Film Festival.

Dràcula és una de les històries de terror més adaptades de tots els temps amb interaccions notables que inclouen la plataforma de llançament de Monsters de Universal de 1931 de Tod Browning, protagonitzada per l’icònic Bela Lugosi i la versió divisiva de Francis Ford-Coppola protagonitzada per Gary Oldman. Al llarg dels anys, el personatge principal també ha estat interpretat per Christopher Lee, Rutger Hauer, Nicolas Cage, Frank Langella i Jack Palance.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada