Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 17 de febrer del 2024

'The Fantastic Four'.


Alguns detalls addicionals sobre els dolents de The Fantastic Four han estat revelats en una nova informació, aclarint qui serà el principal antagonista de la pel·lícula de Marvel Studios.

Jeff Sneider de The InSneider ha informat que el dolent principal de la pel·lícula serà Galactus, la gran entitat còsmica devoradora de planetes. Com es va informar anteriorment, Javier Bardem és la millor opció per al paper en aquest moment i Marvel encara està cercant a algú per a interpretar al Herald més famós de Galactus, Silver Surfer.

De totes maneres, és possible que Galactus no sigui l’únic dolent que aparegui a The Fantastic Four (Els Quatre Fantàstics), ja que la informació assenyala que Doctor Doom apareixerà al final de la pel·líucla. Com atal, el càsting de Doom encara està per fer-se i el personatge provablement no serà escollit fins “ben avançat el rodatge”, diu Sneider.

The Fantastic Four estarà dirigit per Matt Shakman (WandaVision) a partir d’un guió de Josh Friedman, qui va ser contractat per a reescriure el guió escrit originalment per Jeff Kaplan i Ian Springer. Com a projecte de la fase sis del Univers Cinematogràfic de Marvel, Els Quatre Fantàstics està previst que arribi als cinemes el 25 de juliol de 2025.

El còmic de Fantastic Four va fer el seu debut l’any 1961. Creat per Stan Lee i Jack Kirby, va ser el primer títol d’un equip de superherois produït per Marvel Comics i va popularitzar a personatges com Reed Richards, Sue Storm i Doctor Doom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada