Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 de febrer del 2024

'Titan'.

Segons Deadline, Kiana Madeira (trilogia de Fear Street) i Jessica Rothe (pel·líucles Happy Death Day) han estat escollides per als papers principals en el pròxim film Titan, que es descriu com un thriller de terror d’acció i aventures. El projecte es troba actualment en preproducció i el càsting encara està obert.

“La pel·lícula té com a teló de fons el riu Curuçá de Brasil en l’actualitat. Quan un equip de metges joves s’embarquen en una missió humanitària local a través de la selva amazònica, aviat queda clar que no tots -o tot- estan feliços de veure’ls”, es pot llegir en la sinopsis. “La seva arribada crida l’atenció d’un antic depredador, el Boiúna. Aquest antic assassí, dominant a la terra i l’aigua, s’enfronta per a reclamar la jungla. La conseqüent lluita per la supervivència desdibuixa els rols de caçador, presa i heroi”.

Titan prové del director Mike P. Nelson, qui coescriu el guió amb Alan B. McElroy. Està essent produït per Robert Kulzer i Jeremy Bolt de Resident Evil, amb Sam Hall i Michael Rothstein com a productors executius. La pel·lícula és una producció de Constantin Film, JB Pictures i north.five.six.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada