Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 6 de febrer del 2024

'Evil Dead Spin-off'.


S’està treballant en un film derivat de Evil Dead, i un director i coguionista han signat per al pròxim film de terror.

Des de Deadline ens informen de que Sébastien Vaniček serà el director i coguionista del pròxim film derivat de Evil Dead, que prové de Ghost House Pictures de Sam Raimi i Robert Tapert. Es sap poc sobre l’argument per ara, però pel fet que es tracte d’un film de Evil Dead, és provable que estigui involucrat alguna forma de entremaliadura i possessió demoníaca.

Altres crèdits com a director de Vaniček inclouen el film de terror de 2023 Infested, així com alguns curtmetratges diferents, tots els quals també va escriure. La sinopsis de Infested és la següent:

“Kaleb és un adult jove que viu de treballs insignificants. Fascinat pels animals exòtics, troba una aranya verinosa en un basar i la du al seu apartament. Tan sols triga un moment a escapar-se i reproduir-se, convertint el lloc en una terrible trampa de teranyina. Al mateix temps, la policia tanca l’edifici on els residents són emboscats. L’única opció per a Kaleb i els seus companys: trobar una sortida i sobreviure”.

El film més recent de Evil Dead ha estat Evil Dead Rise de 2023. Va estar protagonitzat per Alyssa Sutherland (Vikings) i Lily Sullivan (Picnic at Hanging Rock), al costat de Gabrielle Echols (Reminiscence), Morgan Davies (The Girlfriend Experience) i Nell Fisher (Northspur). El film va estar escrit i dirigit per Lee Cronin (The Hole In The Ground), qui va ser seleccionat amb molta cura pels creadors de la franquícia Sam Raimi, Bruce Campbell i Robert Tapert. Els productors executius van ser Sam Raimi, Campbell, Tapert, Romel Adam, John Keville i Macdara Kelleher.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada