Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 de febrer del 2024

'Arcadian'.


RLJE Films ha adquirit el thriller de supervivència de Nicolas Cage, Arcadian i ha revelat una data d’estrena per a la pel·lícula de criatures post-apocalíptiques.

Arcadian té lloc en un futur proper, on la vida normal a la Terra ha estat delmada. Paul i els seus dos fills, Thomas i Joseph, han estat vivint una vida mitja: tranquil·litat durant el dia i tempesta durant la nit. Cada nit, després de que el sol es pongui, s’enfronten als implacables atacs d’un mal misteriós i violent. Un dia, quan Thomas no trona a casa abans del capvespre, Paul ha d’abandonar la seguretat de la granja fortificada per a trobar-lo. Es produeix una batalla de malson que obliga a la família a executar una estratègia desesperada per a sobreviure.

RLJE Films ha adquirit els drets per a Nord Amèrica, Regne Unit, Irlanda i Austràlia i estrenarà el film als cinemes el 12 d’abril d’enguany. S’estrenarà en el SXSW del pròxim mes. I es retransmetrà a AMC+ i Shudder en una data posterior.

Arcadian (anteriorment Sand and Stones) estarà dirigit per Ben Brewer a partir d’un guió escrit per Mike Nilon. El film comptarà amb Cage (Dream Scenario, Mandy) interpreta a Paul, el pare dels bessons adolescents Joseph i Thomas, interpretats per Jaeden Martell (It, Knives Out) i Maxwell Jenkins (Lost in Space), respectivament i Sadie Soverall (Fate: The Winx Saga).

El director Ben Brewer va comentar: “Estic molt content de que Arcadian hagi trobat una llar amb RLJE Films i que durà el film als cinemes per a que el públic la gaudeixi, el qual és una emoció singular per als cineastes. Em va commoure molt el treball que tots van fer en el film i estic encantat de que RLJE Films li rendeixi homenatge d’aquesta manera especial”.

(via Comingsoon.net)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada