Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de febrer del 2024

'A Quiet Place: Day One'.

S’ha publicat el primer tràiler de A Quiet Place: Day One, que mostra la temible preqüela ambientada en el món de A Quiet Place. El tràiler ofereix un cop d’ull a la molt esperada preqüela, protagonitzada per Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Alex Wolff, Dijmon Hounsou i Denis O’Hare.

Podeu veure’n el tràiler a continuació i cartell...

          

          


A Quiet Place: Day One serveix com a preqüela/spin-off de A Quiet Place, la sèrie de pel·lícules de terror post-apocalíptiques co-creat per John Krasinski. Michael Sarnoski escriu i dirigeix Day One, basant-se en una història elaborada per Krasinski, aquest últim també n’és productor.

A més a més de la pròxima preqüela/spin-off, Krasinski està desenvolupant un tercer film de la saga principal de A Quiet Place. També s’està treballant en un videojoc basat en (i que comparteix continuïtat) la sèrie de pel·lícules.

Dirigit i coescrit per Krasinski, Un Lloc Tranquil es va estrenar als cinemes l’any 2018. La pel·lícula, que també és coprotagonitzada per Krasinski, es centra en una família que lluita per a sobreviure després de la invasió d’una raça alienígena cega que caça mitjançant el so. Krasinski va tornar a escriure i dirigir una seqüela, A Quiet Place Part II, que es va estrenar el març de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada