Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 6 de febrer del 2024

'Imaginary'.

Lionsgate ha publicat un nou tràiler de Imaginary, que mostra alguns dels intimidants amics imaginaris que presenta el film de terror. El film s’estrenarà el 08 de Març.

L’amic més destacat que presenta el tràiler és Chauncey the Bear, un os de peluix que “mai més et deixarà”. A mesura que avança el tràiler, veiem que no tot és el que sembla amb Chauncey, qui té una estranya amistat amb una jove anomenada Alice.

“Quan Jessica (DeWanda Wise) trona a la casa de la seva infància amb la seva família, la seva fillastra petita, Alice (Pyper Braun), desenvolupa un estrany vincle amb un osset de peluix anomenat Chauncey que troba al soterrani. “Alice comença a jugar amb Chauncey a jocs que al principi són divertits i es tronen cada cop més sinistres. A mesura que el comportament de Alice es torna cada cop més preocupant, Jessica intervé sols per adonar-se de que Chauncey és molt més que l’osset de peluix que ella creia que era”.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

         


El film està dirigit per Jeff Wadlow (Fantasy Island), qui també ha coescrit el guió amb Greg Erb i Jason Oremland. Al costat de Wise i Braun, el film està protagonitzat per Tom Payne, Taegen Burns, Veronica Falcon i Betty Buckley. Wadlow i Jason Blum són els productors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada