Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 7 de febrer del 2024

'Michael'.


L’actor de Whiplash i Top Gun: Maverick, Miles Teller s’ha unit al repartiment de Michael, el pròxim film biogràfic de Michael Jackson dirigit per Antoine Fuqua.

Lionsgate i Universal Pictures International han anunciat que Teller interpretarà a John Branca a Michael, que s’estrenarà al 2025. Branca va ser un advocat i gerent d’entreteniment que va treballar amb Jackson durant gran part de la seva carrera.

“Miles té una presencia convincent en la pantalla, a qui admiro des de Whiplash”, va dir Graham King, qui produeix el film. “És l’actor perfecte per a catapultar l’enigmàtica personalitat de John. Des de les nostres primeres converses sobre el desenvolupament, va quedar clar la connexió emocional que John encara té amb Michael. Gentilment ens va permetre utilitzar-lo com a personatge en la pel·lícula i estic encantat de que sigui Miles qui en retrati una relació que es va estendre al llarg de tres dècades, a través dels grans triomfs i els dies més difícils de Michael”.

Fuqua va afegir: “Les afinades habilitats de Miles com actor estan a l’altura del desafiament de interpretar a un home que està essent examinat pel paper fonamental que va desenvolupar en la vida de Michael Jackson. És l’actor perfecte per a desaparèixer en el paper de John Branca”.

Jaafar Jackson, nebot de Michael Jackosn, interpretarà al Rei del Pop en el film. Juliano Krue Valdi interpretarà una versió més jove de Michael, mentre que el repartiment també inclou a Colman Domingo com a Joe Jackson i Nia Long com Katherine Jackson.

Michael brindarà al públic una interpretació fascinant i honesta del home brillant però complicat que es va convertir en el Rei del Pop”, es pot llegir en la descripció de Michael. “El film presenta els seus triomfs i tragèdies a una escala cinematogràfica èpica, des del seu costat més humà i les seves lluites personals fins al seu innegable geni creatiu, exemplificat per les seves actuacions més icòniques. Com mai abans, el públic experimentarà una mirada interna a un dels artistes més influents i pioners que el món hagi conegut”.

El film s’estrenarà el 18 d’abril de 2025.

(via ComingSoon.net)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada