Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 3 de febrer del 2024

'Sonic the Hedgehog 3'.

Avui ha estat un gran dia per a Sonic the Hedgehog 3, ja que el repartiment de la seqüela de l’adaptació del videojoc ha crescut un cop més, amb l’estrella de Jessica Jones, Krysten Ritter i uns altres cinc actors s’han unit.

IGN ha informat que Ritter, James Wolk, Sofia Pernas, Alyla Browne, Jorma Taccone i Cristo Fernández han signat per a participar en la pròxima seqüela. Tot i que no es sap a qui interpretarà cada estrella, el mitjà assenyala que hi ha el rumor que Ritter posarà veu al personatge de Rouge the Bat.

Sonic the Hedgehog 3 tornarà a estar dirigit per Jeff Fowler a partir d’un guió escrit per Pat Casey, Josh Miller i John Whittington. Ben Schwartz reprendrà el seu paper de Sonic. Els detalls sobre l’argument no escassos, però comptarà amb Shadow the Hedgehog, el veloç rival de Sonic que va aparèixer per primer cop en el videojoc Sonic Adventure 2 de Sega Dreamcast de 2001. El film arribarà als cinemes el 20 de desembre d’enguany.

Sonic the Hedgehog 2 també va estar dirigit per Fowler, qui va fer el seu debut com a director en el film original. El film va recaptar un total de $405.421.518 a nivell mundial, per a un pressupost d’entre $90M i $110M.

A més a més de la tercera entrega del famós eriçó, Paramount Pictures també està desenvolupant una sèrie derivada centrada en Knuckles (veu de Idris Elba), que farà el seu debut a Paramount+.

Està produït per Neal H. Moritz, Hajime Satomi, Toby Ascher, Tim Miller, Nan Morales i Toru Nakahara.

*Actualització: Per a celebrar el Dia de la Marmota, Paramount ha publicat un vídeo de Sonic the Hedgehog 3 que mostra un fons diferent. A més a més, des de Variety han confirmat que l’estrella Jim Carrey que havia interpretat al dolent del film en les dues primeres entregues, com el Dr. Eggman alies Robotnik, reprendrà el seu paper.

A continuació podeu veure’n el logo...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada