Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 de febrer del 2024

'Michael'.

Lionsgate i Universal han publicat una primera imatge de Michael on podem veure a Jaafar Jackosn convertir-se en Rei del Pop.

En la imatge, capturada per el fotògraf Kevin Mazur, es veu el nebot de Michael Jackosn, Jaafar, interpretant al icònic artista en el pròxim film biogràfic dirigit per Antoine Fuqua. Actualment, està previst que Michael s’estreni el 2025.

A continuació podeu veure la imatge de Michael, cortesia de Lionsgate i Universal Pictures International...

“Quan vaig arribar per primer cop al set d’aquesta pel·lícula, estava molt emocionat; va ser com el primer cop que sortia de gira per a fotografiar a Michael Jackson”, va dir Mazur. “Quan vaig entrar al set, vaig sentir com si hagués retrocedit en el temps i estigués entrenat al estadi per a fotografiar la gira. Al veure a Jaafar actuar, vaig pensar: ‘Guau, és Michael’. La seva forma de veure’s i actuar, els seus gestos, tot: és Michael Jackson. Per a qualsevol que no hagi tingut la possibilitat de veure a Michael actuar en viu durant la seva vida, així és com va ser”.

Fuqua va afegir: “Hem reunit un equip increïble d’artistes per aquest projecte (pentinat, maquillatge, vestuari, cinematografia, coreografia, il·luminació, tot) i alguns dels que van conèixer i van treballar amb Michael s’estan reunint per aquest film. Però el més important és que Jaafar és qui interpreta a Michael. Va més enllà del semblant físic. És l’esperit de Michael el que es manifesta d’una manera màgica. Has de viure-ho per creure-ho”.

“Amb Jaafar, cada mirada, cada nota, cada moviment de ball és Michael”, va dir Graham King, qui produeix la pel·lícula al costat de John Branca i John McClain. “Ell encarna a Michael d’una manera que cap altre actor podria fer-ho”.

Michael que actualment està en producció, també està protagonitzada per Juliano Krue Valdi, Colman Domingo, Nia Long i Miles Teller. El guió prové de John Logan.

Michael brindarà al públic una interpretació fascinant i honesta del home brillant però complicat que es va convertir en el Rei del Pop”, es pot llegir en la descripció de Michael. “El film presenta els seus triomfs i tragèdies a una escala cinematogràfica èpica, des del seu costat més humà i les seves lluites personals fins al seu innegable geni creatiu, exemplificat per les seves actuacions més icòniques. Com mai abans, el públic experimentarà una mirada interna a un dels artistes més influents i pioners que el món hagi conegut”.

El film s’estrenarà el 18 d’abril de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada