Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 de febrer del 2024

'Karate Kid'.


Ben Wang, de American Born Chinese, ha estat escollit com el nou Karate Kid.

Segons The Hollywood Reporter, Wang ha estat escollit per a protagonitzar la nova pel·lícula de Karate Kid, la qual la seva estrena està prevista per a finals d’aquest any.

Wang va interpretar a Jin Wang en la sèrie American Born Chinese de Disney+. També va aparèixer a Sex Appeal de 2022, Good Egg de 2023 i Mean Girls de 2024, entre altres papers.

Sony Pictures va fer una recerca global per escollir el paper que interpretarà Wang i es van rebre més de 10.000 entrades en les primeres 24h. “Segons els experts del estudi, Wang va realitzar una audició destacada que va demostrar la seva profunda connexió amb el personatge”, es pot llegir en l’article de The Hollywood Reporter. “També va ajudar el fet de que parla mandarí amb fluïdesa i és molt hàbil en moltes formes d’arts marcials, inclòs el Karate, el wing chun/Kung Fu, el gumdo, el kempo i el taekwondo”.

La nova pel·lícula de Karate Kid estarà dirigida per Jonathan Entwistle, mentre que Rob Lieber ha escrit el guió. Karen Rosenfelt n’és productora de la pel·lícula.

No se’n sap molt sobre l’argument de la nova pel·lícula de Karate Kid, tot i que, segons les informacions, es desenvoluparà a la costa est i es centrarà en un adolescent a Xina.

El novembre de l’any passat, es va anunciar que Ralph Macchino i Jackie Chan reprendrien els seus respectius papers en el film. Macchino va interpretar a Daniel LaRusso a The Karate Kid de 1984, juntament amb dues seqüeles del film original, The Karate Kid Part II de 1986 i The Karate Kid Part III de 1989.

Macchino també va repetir en la seqüela Cobra Kai de Netflix, que estrenarà la seva última temporada a finals d’aquest any. No està clar de manera immediata si la nova pel·lícula de Karate Kid es relacionarà amb els esdeveniments de Cobra Kai.

Mentre tant, Chan va interpretar al Sr. Han en el reinici de 2010 de The Karate Kid, que va estar protagonitzat també per Jaden Smith.

El nou film de Karate Kid està programat per estrenar-se el 13 de desembre d’enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada