Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 de febrer del 2024

'Silver Surfer'.


Després dels rumors sobre la realització d’un projecte del UCM de Silver Surfer arriben a la Web, els fans es pregunten si s’està realitzant una nova pel·lícula basada en l’herald de Galactus i quin actor podria interpretar-lo. A continuació us oferim la informació que necessites saber. (via ComingSoon.net)

Segons un filtrador confiable a mitges i coneixedor de la industria Daniel Richtman (Daniel RPK) a través de Patreon, Marvel Studios estaria desenvolupant un projecte de Silver Surfer. Tot i això, no se sap si el projecte serà una pel·lícula o una sèrie de televisió.

Encara que la notícia és emocionant, els fans l’han de prendre amb precaució i esperar la confirmació oficial de Marvel Studios.

Tot i que Silver Surfer encara no ha estat escollit per al UCM al moment d’escriure aquest article, hi ha molts actors que poden assumir el paper gràcies a les seves impressionants habilitats d’actuació. Els següents noms han aparegut en diversos càstings de fans:

Keanu Reeves

Cillian Murphy

Matt Smith

Zachary Quinto

Riz Ahmed

Keanu Reeves és una excel·lent elecció per a Silver Surfer, ja que ha demostrat el seu talent com estrella d’acció en les pel·lícules de John Wick i com a Neo a la franquícia Matrix.

Cillian Murphy és un altre gran elecció per al paper, degut al pes dramàtic que ha injectat als seus papers a Peaky Blinders i Oppenheimer, nominada al Oscar 2023.

Zachary Quinto és un altre bona opció per a Silver Surfer. A través de la seva interpretació de Spock a les pel·lícules recents de Star Trek, ha mostrat una personalitat semblant a la de Silver Surfer en els còmics.

Matt Smith i Riz Ahmed són dues altres grans opcions per a interpretar a Silver Surfer, com ho demostren les seves actuacions en diversos projectes de cinema i televisió com Doctor Who, House of the Dragon, Sound of Metal i Nightcrawler respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada