Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 de febrer del 2024

'Spider-Man 4'.


Seguim escoltant informes inquietants sobre Spider-Man 4, tot i que podríem dir que eren d’esperar, pel fet del temps que ha passat des del últim cop que vam veure al grimpa murs a la gran pantalla concretament a Spider-Man: No Way Home de 2021.

Els endarreriments han permès que els primícies comencin a compartir rumors que preocupen molt als fans, incloses les afirmacions recents de que Marvel Studios i Sony Pictures tenen visions contradictòries tant sobre la data d’estrena com la direcció creativa.

Ens ho prendríem tot amb una mica de cura, però Daniel Ritchman informava fa un parell de dies que Sony està neguitós per dur a Spider-Man 4 als cinemes passi el que passi (inclús si això significa que Kevin Feige no pugui participar estretament des del punt de vista creatiu). Bàsicament, el estudi està desesperat per aconseguir un èxit.

El Cap de Sony, Tom Rothman, està neguitós per que torni Jon Watts a la direcció. Ha dirigit la primera trilogia: Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home i Spider-Man: No Way Home.

Mentre tant, Feige vol algú més presumiblement com Drew Goddard i li agradaria que Watts treballés en altres projectes del UCM.

El cineasta quasi va dirigir el pròxim film The Fantastic Four, pel que no ens sorprendria si estesin interessats en que dirigís una o ambdues pel·lícules dels Venjadors.

Ritchman afegeix que Amy Pascal, productora de la franquícia Spider-Man des de fa molt de temps, espera que Feige participi en una futura pel·lícula d’acció real de Miles Morales, el que suggereix que l’associació entre Marvel Studios i Sony continuarà un cop que Tom Holland s’hagi acomiadat de Peter Parker.

Recentment, Pascal va dir que Miles en acció real no apareixerà a la pantalla “fins que fem dues pel·lícules més”. Ella afegia: “Algun dia, Algun dia. Estem molt feliços realitzant [les pel·lícules animades de Spider-Man].

El productor i escriptor del Spider-Verse, Chris Miller, després va recórrer a X per aclarir: “Quan va dir ‘no fins que fem dues pel·lícules més’, es referia a més enllà del Spider-Verse i la pel·lícula d’acció real de Tom Holland”.

L’any passat, Holland va compartir la seva opinió sobre la possibilitat de compartir pantalla amb Miles. “Seria un honor per a mi portar a Miles Morales al món de l’acció real”, va afirmar entusiasmat l’actor. “Com ho fem, no ho sé, però si tingues l’oportunitat, l’aprofitaria”.

Si bé existeix una gran incertesa al voltant del futur de Spider-Man en el UCM, s’està produint una quarta entrega en solitari i encara s’espera que el llença tranyines sigui un personatge principal a Avengers: The Kang Dynasty (mentre escric això, segurament ja no tingui aquest nom) i Avengers: Secret Wars.

(via comicbookmovie.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada