Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 4 de febrer del 2024

'Netflix Series'.


Algunes de les sèries més populars de Netflix no tornaran a la plataforma fins el 2025, segons nova informació des de Deadline.

Degut a les conseqüències de les vagues de WGA i SAG-AFTRA de 2023, no s’espera que la temporada 2 de Wednesday torni aquest 2024. L’exitosa comèdia dramàtica de terror protagonitzada per Jenna Ortega, començarà ordatge a Irlanda el pròxim mes d’abril.

La cinquena temporada de Stranger Things, que serà l’última de la sèrie, ha començat producció aquest mes de gener. Però tampoc s’estrenarà aquest 2024, el que marcarà un altre escletxa de tres anys entre temporades.

Entre la llarga llista d’altres sèries de Netflix que no tronaran aquest 2024 es troben Sweet Magnolias, Ginny & Georgia i Virgin River. Encara que cap dels tres drames romàntics requereix d’una postproducció extensa, entren en joc altres factors, com el clima.

Tampoc s’espera que One Piece, The Lincoln Lawayer, The Watcher, XO Kitty i The Recuit tronin aquest 2024.

Tot i que diversos originals importants i populars de Netflix sembla estar a punt de saltar-se 2024, els títols que tronaran inclouen grans èxits com Squid Game, Bridgerton, The Night Agent, Cobra Kai, Emily in Paris, That ‘90s Show i The Diplomat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada