Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 19 de febrer del 2024

'Lilo & Stitch'.

Les primeres fotografies des del set de rodatge de Lilo & Stich, la producció de la pròxima adaptació d’acció en viu de Disney de la icònica pel·lícula animada de 2002 les tenim online.

Les fotografies i vídeo brinden als fans un primer cop d’ull a la versió d’acció real dels personatges preferits dels fans, Lilo Peleaki i Stitch, interpretats per els nouvinguts Maia Kealoha i Chris Sanders. Aquest últim ha posat veu al estimat alienígena amb forma de gos des del film de 2002 i els spin-off televisius.

A continuació podeu veure’n les fotos i el vídeo darrera de les càmeres...

El film d’acció en viu estarà dirigit per el nominat al Oscar, Dean Fleischer Camp a partir d’un guió escrit per Chris Kekaniokalani Bright. El repartiment també inclou a Zach Galifianakis com la veu del Dr. Jumba, Billy Magnussen com la veu de Pleakley, Sydney Agudong com a Nani, Kaipo Dudoit com David, Courtney B. Vance com Cobra Bubbles, Amy Hill com a Tūtū, Tia Carrere com la Sra. Kekoa i Jason Scott Lee.

L’adaptació estarà produïda per Dan Lin i Jonathan Eirich de Rideback, amb la producció executiva de Ryan Halprin.

“Lilo és una nena hawaiana solitària que adopta a un petit i lleig “gos”, al que anomena Stitch”, diu la sinopsis del film animat original. “Stitch seria la mascota perfecte si no fos en realitat un experiment genètic que va escapar d’un planeta alienígena i es va estrallar contra la terra. A través del seu amor, fe i creença indestructible en ohana, el concepte hawaià de família, Lilo ajuda a desbloquejar el cor de Stitch i li dona la capacitat de cuidar a un altre persona”.

Estrenat originalment l’any 2002, Lilo & Stitch és el film animat número 42 de Disney. Va comptar amb les veus de Daveigh Chase, Chris Sanders, Tia Carrere, David Ogden Stiers, Kevin McDonald, Ving Rhames, Kevin Michael Richardson, and Jason Scott Lee. El film va ser tant un èxit de taquilla com a crítica amb una recaptació mundial de $273.144.151. També va obtenir una nominació al Oscar a Millor Film d’Animació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada