Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 3 de febrer del 2024

'The Last of Us Season 2'.


La icònica actriu canadenca Catherine O’Hara ha signat per a unir-se al repartiment de la segona temporada de The Last of Us de HBO.

Segons The Hollywood Reporter, l’estrella de Schitt’s Creek s’ha unit a la segona temporada de l’aclamada adaptació del videojoc en un paper actualment desconegut. S’uneix a altres estrelles com Kaitlyn Dever, Young Mazino, entre d’altres en aquesta segona temporada.

O’Hara ha tingut una carrera històrica en tots els diferents gèneres, essent alguns dels seus papers notables: el de Delia Deetz a Beetlejuice, Kate McCallister a Sol a Casa i la seva seqüela, Sally i Shock a Malson Abans de Nadal i Moira Rose a El Rierol de Schitt.

La sèrie compte amb la producció executiva i co-escriptura del creador de Chernobyl, Craig Mazin i l’escriptor del joc original Neil Druckmann, qui també és un dels directors. És una coproducció amb Sony Pictures Television en associació amb PlayStation Productions. Els productors executius són Carolyn Strauss, el president de Naughty Dog, Evan Wells i Asad Qizilbash i Carter Swan de PlayStation Productions.

The Last of Us actualment està protagonitzat per Pedro Pascal com a Joel, Bella Ramsey com a Ellie, Gabriel Luna com Tommy Miller i Rutina Wesley com a Maria. S’espera que la segona temporada es basi en l’aclamada seqüela del videojoc de Nauhty Dog, The Last of Us Part II, que comptarà amb un salt en el temps significatiu que presentarà ara a una Ellie adulta. Recentment s’han escollit diversos nous personatges per a la segona temporada, inclòs el de l’antagonista Abby.

La temporada 1 també va comptar amb Nico Parker, Anna Torv, Melanie Lynskey, Murray Bartlett, Nick Offerman i Storm Reid. També va incloure a estrelles convidades dels actors del videojoc original com ara Jeffrey Pierce, Merle Dandridge, Troy Baker i Ashley Johnson com a nous personatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada