Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 1 de febrer del 2024

'Kung Fu'.

El cineasta i estrella d’acció de Hong Kong Donnie Yen, encapçalarà un nou film, Kung Fu, informaven des de Deadline ahir. El film prové de Universal Pictures i 87North, Kung Fu és una adaptació cinematogràfica de la sèrie de la dècada dels 70’s de la ABC. David Leitch de 87North està essent considerat com a candidat per a dirigir.

“Donnie Yen és a la vegada un actor immensament talentós i una llegenda del cinema d’acció i és un privilegi tenir a un veritable mestre de les arts marcials al cap davant d’aquest film global”, va dir Leitch en un comunicat. “Amb Donnie com el nostre protagonista, serà emocionant col·laborar amb ell, els nostres socis creatius i Universal per a reinventar aquesta estimada història per a la gran pantalla”.

La sèrie de televisió Kung Fu, va estar protagonitzada per David Carradine com a Kwai Chang Caine, un monjo mestre d’arts marcials que va fugir de Xina després de la mort del seu mestre. Caine va viatjar a Estats Units per a buscar les arrels de la seva família, inclòs el seu mig germà Danny. Mentre viatjava, Caine lluitava constantment contra assassins que intentaven matar-lo.

Yen és àmpliament considerat com una de les estrelles d’acció distintives de Hong Kong. Flashpoint, Iron Monkey i IP Man són algunes de les seves pel·lícules d’arts marcials i Kung Fu més influents. El públic estatunidenc coneixerà a Yen pel seu treball a Rogue One, XXx: Return of Xander Cage i John Wick: Capítol 4.

Stephen Chin, qui va escriure War Dogs de 2016, ha escrit Kung Fu. Leitch, Kelly McCormick i Guy Danella produiran a través de 87North. Stephen L’Hereaux també produirà. Ed Spielman, el creador de la sèrie de televisió Kung Fu, en serà productor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada