Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de febrer del 2024

'Alien: Romulus'.

El film de Alien de Fede Álvarez rep el títol oficial de Alien: Romulus, sis mesos abans de que arribi als cinemes la pel·lícula de Xenomorph.

El títol havia estat àmpliament utilitzat per a fer referència a la primera seqüela pura de Alien des de 1997 i la primera entrada al Univers en set anys, durant la producció, però no ha estat fins ahir que Disney ha fet oficial el títol.

Alien: Romulus és la primera pel·lícula de Alien des de que Disney va adquirir 20th Century Fox. El seu company de quadra alienígena i company d’entreteniment esporàdicament, Predator, va tenir un primer film exitós a 20th Centuri Studios amb la pel·lícula Prey de Dan Trachenberg.

Més enllà de que el seu director clarament va fer la seva feina per impressionar a Ridley Scott, el que sabem de Alien: Romulus és que la història s’ubica entre els esdeveniments de Alien i Aliens i tractarà sobre un grup de joves en un món distant, que es troben en una confrontació amb la forma de vida més aterridora del univers. La història és independent, pel que aquest cop no hi ha connexió amb Ripley.

L’estrella Cailee Spaeny va revelar l’any passat que els xenomorf estaven essent construïts pel mateix equip que els va crear per a James Cameron a Aliens.

“Van portar al mateix equip de Aliens, la pel·lícula de James Cameron. Les mateixes persones que van construir els nostres. Així que poder veure el disseny original amb les persones originals que han estat treballant en aquestes pel·lícules durant més de 45 anys i han estat gran part de les seves vides ha estat realment increïble”.

Alien: Romulus serà el quart film dirigit per Álvarez. Està basat en el guió que va coescriure amb Rodo Sayagues. El repartiment del film inclou a Cailee Spaeny (The Craft: Legacy, Priscilla), Isabela Merced (Sicario: Day of the Soldado), David Jonsson (Industry, Rye Lane), Archie Renaux (Shadow and Bone), Spike Fearn (Tell Me Everything) i Aileen Wu. El director i creador de Alien i Prometheus, Ridley Scott, està produint al costat de Michael Pruss.

Alien: Romulus arribarà als cinemes el 16 d’agost de 2024.

(via ComingSoon.Net)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada