Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 22 de febrer del 2024

'The Spiderwick Chronicles'.

S’ha publicat un avanç de The Spiderwick Chronicles i que revela la pròxima sèrie de Roku i que es basa en els populars llibres del mateix nom de Tony DiTerlizzi i Holly Black.

Tot i que originalment estava a ser un original de Disney+, Roku va reprendre la sèrie un cop que Disney va anunciar que ja no estrenaria al servei de streaming la sèrie ja acabada.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          


The Spiderwick Chronicles s’estrenarà a Roku el 19 d’abril.

“La sèrie segueixen a la família Grace, els germans bessons Jared i Simon, la seva germana Mallory i la seva mare Helen, mentre es muden de Nova York a Michigan i a la seva ruïnosa llar ancestral”, es pot llegir a la sinopsis oficial de la sèrie. “A l’arribar, la família no sols descobreix misteris amagats dintre de la finca Spiderwick del seu besavi, sinó que també descobreixen un món secret i fantàstic que els envolta”.

El repartiment inclou a Joy Bryant com a Helen Grace, Noah Cottrell com a Simon Grace, Lyon Daniels com a Jared Grace,  Mychala Lee com a Mallory Grace, Jack Dylan Grazer com la veu de Thimbletack i Christian Slater com a Mulgrath.

La sèrie compte amb la producció executiva de Aron Eli Coliete, qui també n’és el showrunners, al costat de Kat Coiro el qual dirigeix els dos primers episodis de la sèrie. Coiro també n’és productora executiva al costat de Tony DiTerlizzi, Holly Black, Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell, D.J. Goldberg, Julie Kane-Ritsch i Grace Gilroy també són productores executives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada