Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 21 de febrer del 2024

'Borderlands'.

Lionsgate ha publicat el primer tràiler de Borderlands, la pròxima adaptació cinematogràfica de la popular franquícia de videojocs de Gearbox Software. El film s’estrenarà el pròxim 09 d’agost.

La història de la pel·lícula Borderlands mostra la misteriosa fugitiva Lilith (Blanchett) que torna al seu planeta Pandora per a cercar a la filla desapareguda de Atlas (Edgar Ramírez).

Lilith s’uneix a un grup de marginats, entre ells s’inclouen Roland (Kevin Hart), l’adolescent anàrquica Tiny Tina (Ariana Greenblatt), el seu guardaespatlles Kreig (Florian Munteanu), la científica Tannis (Jamie Lee Curtis) i el Robot ultra loquaç Claptrap (Jack Black).

Junts, aquests improbables herois han de lluitar contra una espècie alienígena i perillosos bandolers per a descobrir un dels secrets més explosius de Pandora. El destí del univers podria estar en les seves mans, però lluitaran per alguna cosa més: l’un per l’altre. Basat en una de les franquícies de videojocs més venudes de tots els temps, benvingut a Borderlands”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i els cartells de personatges...

                  

          







El film està protagonitzat per Blanchett, Hart, Black, Curtis, Greenblatt, Munteanu i Edgar Ramírez. També hi trobarem a Haley Bennett, Janina Gavankar, Gina Gershon, Cheyenne Jackson, Charles Babalola, Benjamin Byron Davis, Steven Boyer, Ryann Redmond i Bobby Lee.
La pel·lícula està dirigida per Eli Roth a partir d’un guió escrit per Craig Mazin (qui, l’any passat, va eliminar el seu nom dels crèdits i apareixerà sota un pseudònim). Està produït per Avi Arad i Ari Arad, els quals produeixen a través de la seva companyia Arad Productions, i Erik Feig, a través de PICTURESTART, els quals han dirigit el projecte i supervisat el desenvolupament, inclòs l’últim esborrany del guió del dues vegades guanyador d’un Emmy, Craig Mazin. Els productors executius del film són Randy Pitchford, productor executiu de la franquícia de videojocs Borderlands i fundador de Gearbox Entertainment Company, i Strauss Zelnick, president i director executiu de Take-Two Interactive.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada