Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 de maig del 2023

'Alita: Battle Angel 2'.


Els rumors de la seqüela del film Alita: Battle Angel, han estat circulant  durant anys. Però segons una nova informació de World of Reel, el film no succeirà a menys que James Cameron es posi darrera de les càmeres.

Segons l’última informació coneguda, se li està demanant a Cameron, qui va escriure el guió del film original, que dirigeixi Alita: Battle Angel 2. Mentre que Cameron i el productor Jon Landau estan tractant de realitzar la seqüela, s’informa que el CEO de Disney, Bob Iger, no donarà el vistiplau al projecte a menys que Cameron sigui el qui dirigeixi. El primer film va estar dirigit per Robert Rodríguez, però sembla a ser que Disney vol que Cameron sigui el que estigui al cap davant en aquesta ocasió.

La informació continua dient que Cameron s’ha mostrat reticent a acceptar degut a la seva atapeïda agenda, que inclou Last Train from Hiroshima, així com la tercera i quart film de Avatar. Tot i això, World of Reel assenyala que Cameron està considerant l’oferta.

El film de 2019 va estar dirigit per Robert Rodríguez a partir d’un guió escrit per James Cameron, Laeta Kalogridis i Rodríguez. Basat en la sèrie manga Gunnm de Yukito Kishiro, Alita: Battle Angel va estar produïda per Cameron i Jon Landau.

Alita: Battle angel també va estar protagonitzat per Christoph Waltz (Django Unchained, Spectre, No Time to Die) Jennifer Connelly (Top Gun: Maverick), Mahershala Ali (Moonlight, Green Book), Ed Skrein (Deadpool) i Jackie Earle Haley (Watchmen, Shutter Island). Va ser l’últim film de 20th Century Fox que es va estrenar abans de l’absorció per part de Disney. El film va recaptar un total de $404.980.543 a nivell mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada