Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de maig del 2023

'Star Wars: Heir to the Empire'.

Segons les informacions, s’ha revelat el títol del film de Dave Filoni de Star Wars i els pot ser familiar als fans de la saga des de fa molt de temps.

Segons l’informant My Time To Shine H, el film de Star Wars de Dave Filoni es titularà Star Wars: Heir to the Empire. La piulada també estableix que Jon Favreau, qui va crear The Mandalorian, solament produirà, el que converteix a Filoni en el únic director del film.

El títol Heir of the Empire es refereix al llibre de 1991 de Timothy Zahn del mateix nom. La novel·la, que va servir com la primera entrega de la “Trilogia Thrawn” juntament amb Dark Force Rising i The Last Command, va presentar al antagonista preferit dels fans, el Gran Almirall Thrawn, en l’univers de Star Wars. La trilogia Thrawn s’ha convertit en una de les parts més populars del antic univers extens de Star Wars, ara conegut com Star Wars Legends.

Actualment hi ha diversos projectes de Star Wars a l’horitzó, incloses les sèries de Disney+ Ahsoka, The Acolyte i Skeleton Crew. En el costat dels videojocs hi tenim, Star Wars Jedi: Survivor que s’ha estrenar recentment, mentre que Star Wars: Hunters, Star Wars: Eclipse i una nova versió de Star Wars: Knights of the Old Republic estan a l’horitzó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada