Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de maig del 2023

'Deadpool 3'.


Segons Deadline, el repartiment de Deadpool 3 s’està expandint amb el retorn de les actrius Brianna Hildebrand i Shioli Kutsuna per a la tercera entrega. La producció està programada per a començar a finals d’aquest mes, amb una data d’estrena fixada per al 08 de novembre de 2024.

Hildebrand repeteix el seu paper dels dos films anteriors com a Negasonic Teenage Warhead, l’antisocial i sarcàstica membre dels X-Men que pot generar explosions nuclears. Kutsuna torna coma Yukio, una ninja japonesa en els X-Men i novia de Negasonic a Deadpool 2.

Reynolds tornarà com a Wade Wilson/Deadpool, el mercenari bocamoll amb habilitats de lluita d’elit i curació accelerada. Protagonitza al costat de Hugh Jackman, qui tornarà a interpretar a Logan/Wolverine dels films de X-Men. Els detalls del argument es mantenen en secret.

Els membres addicionals del repartiment són Morena Baccarin que tornarà a interpretar a Vanessa, la promesa de Wade, Stefan Kapicic com a Colossus, Karan Soni com el taxista de Deadpool i el seu company Dopinder, Leslie Uggams com a Blind Al i Rob Delaney com l’humà membre de X-Force Peter. Emma Corrin i Matthew Macfadyen s’uneixen al repartiment amb papers no revelats, essent la primera la malvada principal.

Deadpool 3 ara està essent escrit per Rhett Reese i Paul Wernick a partir d’un esborrany anterior del duo de Bob’s Burguers, Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Loeglin. El president de Marvel Studios, també va assegurar prèviament als fans que seguirà essent un film amb classificació R, de la mateixa manera que els dos primers films, el que la convertirà en el primer film del estudi amb una classificació madura.

Els dos primers films de Deadpool són èxits de taquilla, ja que van obtenir una recaptació conjunta de $1.568.733.400. Ambdós films van ser escrits per Rhett Reese i Paul Wernick, basat en el personatge de Marvel creat per Fabian Nicieza i Rob Liefeld, amb el primer film dirigit per Tim Miller i Deadpool 2 per David Leitch.

Aquest serà el primer film de la franquícia Deadpool que s’estrenarà sota el paraigües de Marvel Studios, després de l’adquisició de 20th Century Fox per part de Disney.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada