Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 6 de maig del 2023

'Mortal Kombat 2'.


La producció de la seqüela del film Mortal Kombat de 2021 començarà a finals d’aquest any. Segons informació recent, l’estrella de The Boys, Karl Urban, està en converses per a interpretar a un personatge principal.

Karl Urban podria unir-se al repartiment del film de Mortal Kombat 2 com a Johnny Cage. En una pilada recent publicada el dijous, MyTimeToShine va informar que Karl Urban estava en conversacions per a interpretar a Johnny Cage. Cage és un personatge preferit dels fans des de fa molt de temps en la franquícia de videojocs Mortal Kombat, estimat pel seu ingeni ràpid i el seu ego ufanós. No està clar si Urban apareixerà o no en el film, però el que els fans hauran d’esperar un anunci més concret sobre la informació del repartiment per a la seqüela.

Cage no va aparèixer en el film de 2021, però es va anomenar al final del film. En una fiblada final, Cole Young (Lewis Tan) va rebre l’encàrrec de dirigir-se a Los Angeles per a buscar l’estrella d’arts marcials. La cara de Cage mai va aparèixer, però al públic se li va oferir un cop d’ull ràpid a la icònica sivella del seu cinturó.

Tot i les crítiques mig bones mig dolentes, el film Mortal Kombat va aterrar al primer lloc de la taquilla i va ser un film d’estrena simultània entre els cinemes i HBO Max on va ser la més reproduïda de 2021.

No es sap molt sobre aquesta seqüela en aquest moment, però serà dirigit de nou per Simon McQuoid. No està clar quins personatges apareixeran en el film, tot i que han circulat rumors de que Shao Kahn, Baraka, Kitana, Quan Chi i Sindel apareixeran juntament amb Cage. El mes d’abril, el productor Todd Garner va assenyalar que la filmació de la seqüela s’estendria de Juny a Setembre de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada