Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de maig del 2023

'Beetlejuice 2'.


Després de la confirmació oficial del càsting de Jenna Ortega, el repartiment de Beetlejuice 2 de Warner Bros. està donant la benvinguda a dos actors més a la seva llista.

Segons Deadline, Justin Theroux (White House Plumbers) ha estat seleccionat per a unir-se a la tan esperada seqüela de comèdia negra de 1988, que comptarà de nou amb Michael Keaton reprenent el paper protagonista.

A més a més, des de The Hollywood Reporter ens informen de que l’alumne de The Matrix, Monica Bellucci, també està actualment en converses per a unir-se al projecte. Bellucci està llesta per a interpretar a l’esposa del fantasma protagonista. A més de Keaton, també s’espera que tornin Winona Ryder (Stranger Things) i Catherine O’Hara (Schitt’s Creeck), interpretant els papers de Lydia i Delia Deetz respectivament.

Beetlejuice 2 tornarà a estar dirigit per Tim Burton. Això marcaria el retorn de Burton com a director d’un llargmetratge quatre anys després de dirigir el film live-action Dumbo de Disney. Després de treballar junts inicialment en la sèrie Wednesday de Netflix, l’estrella de Scream VI, Jenna Ortega, es reuneix de nou amb Burton i interpretarà a la filla de Lydia Deetz de Ryder. El projecte ha estat en desenvolupament durant més de tres dècades, amb Burton inicialment planificant establir la seqüela a Hawaii. Encara es mantenen en secret més detalls sobre l’argument des de l’última versió del projecte.

Beetlejuice va estar protagonitzat per Keaton, Winona Ryder, Catherin O’Hara, Jeffrey Jones, Alec Baldwin i Geena Davis. El film es centrava en una parella casada que havia mort i que va recorre als serveis del odiós i trapella poltergeist del inframón per a espantar als nous residents de la seva antiga llar. Des del seu debut, va obtenir tant èxit comercial com de crítica amb una taquilla de $74.714.298. Degut al seu èxit i la influència de la cultura pop, va generar una sèrie animada, videojocs i un musical.

La seqüela arribarà el 06 de Setembre de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada