Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 22 de maig del 2023

'Mortal Kombat 2'.


El repartiment de Mortal Kombat 2 creix constantment. Després de trobar al seu Johnny Cage, sembla a ser que el personatge de Jade estarà també en la pròxima seqüela, ja que l’actriu per a interpretar-la està en negociacions finals.

Segons The Hollywood Reporter, Tati Gabrielle està en converses finals per a interpretar al personatge, l’assassina verda que ha estat en la saga de videojocs des de Mortal Kombat II. Segons la informació, Kitana també estarà en el film, el que té sentit que també s’inclogui a Jade, ja que Jade és la seva guardaespatlles. 



Gabrielle ha estat recentment en el càsting de Uncharted, un altre adaptació a film d’un videojoc, com a Jo Braddock. També és coneguda pel seu paper de Marienne Bellamy a You de Netflix.

Tot i les crítiques mig bones mig dolentes, el film Mortal Kombat va aterrar al primer lloc de la taquilla i va ser un film d’estrena simultània entre els cinemes i HBO Max on va ser la més reproduïda de 2021.

No es sap molt sobre aquesta seqüela en aquest moment, però serà dirigit de nou per Simon McQuoid. No està clar quins personatges apareixeran en el film, tot i que han circulat rumors de que Shao Kahn, Baraka, Kitana, Quan Chi i Sindel apareixeran juntament amb Cage. El mes d’abril, el productor Todd Garner va assenyalar que la filmació de la seqüela s’estendria de Juny a Setembre de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada