Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 10 de maig del 2023

'The Life of Chuck'.

Tom Hiddleston i Mark Hamill protagonitzaran una nova adaptació cinematogràfica de The Life of Chuck de Stephen King, segons una informació recent des de Deadline.

L’adaptació estarà a càrrec del director Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, Doctor Sleep), qui escriurà i produirà el pròxim projecte al costat de Trevor Macy. El film es basarà en una història curta del llibre d’antologia de 2020 de Stephen King I fit Bleeds.

La història de La vida de Chuck es divideix en tres actes, presentats en ordre cronològic invers. Explica la història de Charles Krantz, començant amb ell presenciant la seva pròpia mort i retrocedint al llarg de la seva vida.

Segons Deadline, el guió de la sèrie ha estat en procés durant diversos mesos. Hiddleston interpretarà a Charles Krantz amb Hamill interpretant a Albie. Les fonts de Deadline assenyalen que el film “es basarà en el to” com els clàssics Stand By Me, The Shawshank Redemption i The Green Mile.

Hiddleston és millor conegut per la seva interpretació de Loki en el Univers Cinematogràfic de Marvel, un paper que tornarà a interpretar en la segona temporada de l’exitosa sèrie de Disney Plus, Loki. Mark Hamill, per descomptat, és millor conegut per interpretar a Luke Skywalker en la saga Star Wars. Més recentment, ha aparegut en l’adaptació d’acció en viu de Sandman de Netflix i també protagonitzarà The Machine i House of Usher de Netflix.

Per a King, aquesta serà una adaptació més de la seva obra, a la que el llegendari autor no és aliè. Un munt de les seves històries ja s’han adaptat a films o projectes de televisió, inclosos Carrie, The Shining, Pet Sematary, It, Stand By Me, The Shawshank Redemption, Cujo, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada