Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de maig del 2023

'Killers of the Flower Moon'.

El teaser tràiler de Killers of the Flower Moon ha estat compartit per l’estrella Leonardo Di Caprio, abans de la seva estrena al mes d’octubre del nou film de Martin Scorsese. El tràiler de quasi dos minuts presenta moltes imatges noves del drama farcit d’estrelles, que durarà quasi tres hores i mitja. S’estrenarà de forma limitada el 06 d’octubre de 2023, abans d’una estrena més amplia el 20 d’octubre.

“Quan es descobreix petroli en la dècada de 1920 a Oklahoma sota la terra de la nació Osage, la gent d’osage és assassinada una per una, fins que el FBI intervé per a desxifrar el misteri”, diu la sinopsis del film.

A continuació podeu donar un cop d’ull al avanç...

          

          

Al costat de DiCaprio en el film està el nominat al Emmy Jesse Plemons (Game Night) i Robert De Niro (The Irishman) en el que és la desena col·laboració de De Niro amb Scorsese. El repartiment també inclou a Lily Gladstone (First Cow), Tantoo Cardinal (Wind River), Cara Jade Myers (This Is Us), JaNae Collins (Fukry), Jillian Dion (Legion), William Belleau (The Twilight Saga: Eclipse), Louis Cancelmi (The Irishman), Jason Isabell i Sturgill Simpson ( The Hunt).

El film està dirigit i produït per Scorsese a partir d’un guió que ha coescrit amb Eric Roth. És una producció de Apple Studios, Imperative Entertainment i Appian Way Productions, amb Dan Friedkin i Bradley Thomas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada