Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de maig del 2023

The Monkey'.

Segons Deadline, l’estrella de The White Lotus, Theo James, ha estat seleccionat per a la pròxima adaptació de Setphen King, The Monkey. El projecte prové del creador de The Conjuring Univers, James Wan, qui produirà a través de la seva productora Atomic Monster.

“Stephen King és el padrí del gènere de terror. Va tenir una gran influència en mi quan era un nen i al llarg de la meva carrera, i sempre ha estat un somni ajudar a donar vida a una de les seves històries”, va dir Wan en un comunicat. “The Monkey és una història preferida personal, amb la seva presumpció simple, icònica i increïblement molt comercial. I no puc imaginar a ningú millor que un fan del gènere visionari i de tota la vida com Osgood per a donar-li vida a això”.

Aquesta és la segona noticia sobre l’adaptació de Stephen King en una setmana. Tom Hiddleston i Mark Hamill han signat per a protagonitzar The Life of Chuck de Mike Flanagan, basat en un altre conte de King.

El film The Monkey estarà escrit i dirigit per l’actor i cineasta Osgood Perkins. Perkins és millor conegut pel seu treball en films de terror com The Blackcoat’s Daughter, I Am the Pretty Thing That Lives in the House i Gretel & Hansel. La història es centra en dos germans bessons els quals les seves vides canvien després de descobrir un misteriós mono de joguet que colpeja uns platerets. El càsting encara està en marxa per al projecte.

“Quan els germans bessons Hal i Bill descobreixen el vell mono de joguet del seu pare a l’àtic, una sèrie de horribles morts comencen a succeir al seu voltant”, diu la sinopsis. “Els germans decideixen desfer-se del mono i seguir amb les seves vides, separant-se al llarg dels anys. Però quan les morts misterioses comencen de nou, els germans han de reunir-se per a trobar una manera de destruir al mono abans de que s’endugui la vida dels que estan a prop seu”.

The Monkey té com a productors executius a Brian Kavanaugh-Jones, Fred Berger, Chris Ferguson, Peter Luo, Nancy Xu i John Friedberg. Prové com he dit al principi de la notícia de Atomic Mosnter, Stars Collective i Balck Bear International, amb C2 Motion Picture Group finançant el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada