Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 de maig del 2023

'Dune: Part Two'.

El tràiler de Dune: Part Two ha estat publicat per Warner Bros. i Legendary. Mostra moltes noves imatges de la seqüela protagonitzat per Timothée Chalamet, que arribarà als cinemes el 03 de novembre.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i cartell...

          

          


“Aquesta continuació explorarà el viatge mític de Paul Atreides mentre s’uneix a Chani i els Fermen en una guerra de venjança contra els conspiradors que van destruir a la seva família”, diu la sinopsis. “Al enfrontar-se a una elecció entre l’amor de la seva vida i el destí del univers conegut, s’esforça per evitar un futur terrible que sols ell pot preveure”.

Un cop més, dirigirà Villeneuve, la seqüela continua on va acabar el primer film, continuant la història basada en l’èpica novel·la de ciència ficció de 1965 de Frank Herbert. Repeteixen Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, Javier Bardem i Josh Brolin. Al seu costat estaran Christopher Walken com l’emperador Shaddam IV, amb Florence Pugh i Austin Butler preparats per als papers respectius de la princesa Irulan i Feyd-Rautha Harkonnen.

Després de la seva estrena, el primer film va obtenir elogis tant de la crítica com per part dels fans. També va obtenir 10 nominacions als Oscar. Va guanyar sis d’ells incloent: Millor Banda Sonora Original, Millor So, Millor Edició de Pel·lícula, Millor Fotografia, Millor Disseny de Producció i Millors Efecetes Visuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada