Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 de maig del 2023

'John Wick: Chapter 5'.


Després de més de dos mesos des de l’estrena als cinemes de John Wick: Chapter 4, l’executiu de Lionsgate Joe Drake ha confirmat que el estudi ha començat a treballar en John Wick: Chapter 5, que actualment es troba en les primeres fases del desenvolupament.

Durant la crida de guanys més recent de Lionsgate (des de Comicbook), Drake va parlar sobre el futur de l’exitosa franquícia i va revelar que el equip creatiu té uns altres tres projectes de John Wick en desenvolupament.

“Ara ens estem movent a través d’aquesta franquícia, no sols en l’espai dels videojocs de gran categoria (els videojocs qualificats de AAA), sinó també observant quina es la falta de ritme regular en els spin-off, la televisió realment està fent créixer aquest univers per a que hi hagi un ritme constant d’una franquícia que té una gana clara per l’audiència”, va dir Drake. “El que és oficial és que, com sabeu, Ballerina és el primer spin-off que s’estrena l’any vinent. Estem en desenvolupament d’uns altres tres, inclòs [John Wick: Chapter 5] i inclosa la sèrie de televisió, The Continental, que s’emetrà aviat. Llavors, estem construint el món i quan arribin aquests cinc films, serà orgànic, creixerà orgànicament a partir de com comencem a explicar aquestes històries. Però pots confiar en un ritme regular de John Wick”.

Aquesta revelació del desenvolupament de John Wick: Chapter 5, es produeix després de que el director de John Wick: Chapter 4, Chad Stahelski, confirmaria que ell i l’estrella principal Keanu Reeves definitivament no rebutgen l’oportunitat de explicar més històries del assassí protagonista. Abans d’això, Stahelski va expressar prèviament que planejava prendre’s un descans de la franquícia.

John Wick: Chapter 4 ha recaptat en la taquilla de tot el món $428.823.685, el que la converteix en el film de John Wick més taquillera de la saga. Aquesta fita ha permès que la franquícia assolis la xifra dels mil milions de dòlars en la taquilla mundial.  

“John Wick (Keanu Reeves) descobreix una camí per a derrotar a L’Alta Taula”, es pot llegir en la sinopsis del Capítol 4. “Però abans de poder guanyar la seva llibertat, Wick ha d’enfrontar-se a un nou enemic amb poderoses aliances en tot el món i forces que converteixen vells amics en enemics.

John Wick: Chapter 4 va estar dirigit Stahelski a partir d’un guió coescrit per Shay Hatten i Michael Finch, qui va reemplaçar al creador de la franquícia Derek Kolstad. La quarta entrega va estar protagonitzat per Keanu Reeves, Lance Reddick, Ian McShane, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Bill Skarsgard, Clancy Brown, Hiroyuki Sanada i Donnie Yen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada