Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 22 de maig del 2023

'Pink Panther'.


Eddie Murphy està preparant la seva lupa, ja que l’actor està en converses per a interpretar al Inspector Clouseau en el pròxim film “Pink Panther” que prepara MGM, confirmat des de Variety.

El reinici de la propietat clàssica estarà dirigit pel director de Sonic the Hedgehog, Jeff Fowler. Chris Bremner (Bad Boys for Life) està escrivint el guió, mentre que Dan Lin i Jonathan Eirich de Rideback en seran productors al costat de Larry Mirisch i Julie Andrews.

La franquícia de The Pink Panther va començar amb la comèdia de 1963 protagonitzada per Peter Sellers com l’inspector Jacques Clouseau. Sellers tornaria a interpretar el paper a A Shot in the Dark de 1964, The Return of the Pink Panther de 1975, The Pink Panther Strikes Again de 1976 i Revenge of the Pink Panther de 1978. El paper també ha estat interpretat per Alan Arkin, Roger Moore i Steve Martin.

La propietat intel·lectual s’estén a llibres, videojocs i sèries animades basades en el maldestre detectiu policia francès i el personatge principal, que va començar com un personatge animat en una seqüència d’obertura. The Pink Panther es refereix al nom d’un valuós diamant rosa en el centre d’un robatori en el film original.

Murphy ha protagonitzat recentment You People de Netflix al costat de Jonah Hill, Lauren London i Julia Louis-Dreyfus. El film es centrava en una relació interracial i el conseqüent xoc cultural entre les respectives famílies negres i jueves de la parella. Murphy és millor conegut per a protagonitzar clàssics de la comèdia com ara The Nutty Professor, Coming to America, a més d’interpretar a Donkey en la franquícia de Shrek. Després de que Murphy expressés públicament el seu interès en un spin-off de Donkey, des de Variety informava el passat mes d’abril que el director executiu de Illumination, Chris Melandri, estava obert a la idea del spin-off i al mateix temps va dir que estava reunint el repartiment de veus original per a realitzar una cinquena entrega de Shrek.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada