Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 de maig del 2023

'Haunted Mansion'.

Disney ha publicat el tràiler i el cartell de Haunted Mansion, el pròxim film d’aventures familiars, que s’estrenarà als cinemes el 28 de Juliol. Descrit com una “aventura esgarrifosament divertida”, el tràiler de dos minuts presenta a Jared Leto com El Fantasma del Barret (The Hatbox Ghost).

“Inspirat en la clàssica atracció d’un parc temàtic, Haunted Mansion tracte sobre una dona i el seu fill que recluten a un diversificat grup dels anomenats experts espirituals per a ajudar a alliberar la seva llar d’ocupants il·legals sobrenaturals”, diu la sinopsis.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i al cartell...

          

          


Haunted Mansion està protagonitzat per Jared Leto (Morbius), LaKeith Stanfield (Atlanta), Tiffany Haddish (Girls’Trip), Owen Wilson (Loki), Rosario Dawson (The Mandalorian), Danny DeVito (Batman Returns), Jamie Lee Curtis (Halloween saga), Winona Ryder (Black Swan) i Hasan Minhaj. Està dirigit per Justin Simien (Dear White People) a partir d’un guió escrit per Katie Dippold (Parks & Recreation).

El film està produït per Dan Lin i Jonathan Eirich (Aladdin) de Rideback. Nick Reynolds de Rideback n’és el productor executiu.

El parc temàtic que dona nom al film, es va adaptar per primer cop l’any 2003, protagonitzat per Eddie Murphy com un agent immobiliari addicte al treball que, al costat de la seva família, queda atrapat dintre d’una mansió habitada per fantasmes. Si bé no va ser un èxit de crítica, si que ho va ser en la taquilla recaptant $182.290.266 per un pressupost de $90M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada