Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 5 de maig del 2023

'Bad Boys 4'.


Segons Variety, la veterana de Empire, Tasha Smith, ha estat escollida per a unir-se a Will Smith i Martin Lawrence en el pròxim Bad Boys 4 de Sony Pictures, que actualment es troba en producció.

Tasha Smith interpretarà a l’esposa de Marcus, Theresa Burnett, un personatge que anteriorment ha interpretat l’actriu de Space Jam, Theresa Randle, en els tres primers films. Encara no s’han revelat més detalls sobre la sortida de Randle.

La seqüela sense títol de Bad Boys estarà dirigit de nou per el duo Adil Arabi i Bilall Fallah, a partir d’un guió escrit per l’escriptor de Bad Boys For Life, Chris Bremmer. La quarta entrega comptarà amb les estrelles principals Will Smith com a Mike i Martin Lawrence com a Marcus, Paola Nuñez com a Rita, Vanessa Hudgens i Alexander Ludwing com a Dorn. El film també presentarà als nous membres del repartiment Ioan Gruffudd (Fantastic Four) i Eric Dane (Grey’s Anatommy, Euphoria).

El projecte estarà produït per Will Smith, Jerry Bruckheimer i Doug Belgrad. Els productors executius són Lawrence, James Lassiter, Chad Oman, Mike Stenson, Barry Waldman i Jon Mone.

El film de 2020, Bad Boys For Life, presentava al duo de la lluita contra el crim Mike i Marcus, que intenten acabar amb un cartel de drogues liderat per l’assassí a sang freda Armando Armas. El tercer film va ser un èxit comercial i de crítica per a Sony. Va obtenir una recaptació mundial de $426.505.244. El que la converteix en el film més taquiller de la saga.

El treball més recent de El Arbi i Fallah inclou el film Rebel i dos episodis de la sèrie de Marvel de Disney+ Ms. Marvel. El duo també ha dirigit el film inèdit Batgirl protagonitzat per Leslie Grace i Brendan Fraser.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada