Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 15 de maig del 2023

'Superman: Legacy'.


Una nova actualització de Superman: Legacy, prové d’una informació recent des de Deadline, que afirma que el director i co-CEO de DC Studios, James Gunn, ha començat la recerca dels personatges principals del film.

En la seva actualització de càsting de Superman: Legacy, des de Deadline assenyalen que durant les últimes setmanes, els talents han estat enviant cintes d’audició per a alguns dels papers més importants del film, inclosos Clark Kent/Superman, Lois Lane i Lex Luthor.

Si bé no s’ha avançat gaire en el procés, des de Deadline assenyalen que un grapat de grans estrelles estan a la llista per a Superman, inclosos Nicholas Hoult, David Corenswet, Jacob Elordi i Andrew Richardson, tan sols per a nomenar a alguns.

Per a Lois Lane, Deadline assenyala que Emma Mackey, Rachel Brosnahan, Phoebe Dynevor i Samara Weaving, són només algunes de les que han estat provant per al paper. En quant a Lex Luthor, segons les informacions, Gunn ha estat cercant una varietat de “noms celebres” per al paper, però també ha estat cercant el paper de algú titulat “Apex”, el que podria conduir a la possible conclusió de Apex Lex Luthor dels còmics, una versió superpoderosa del malvat, segons Deadline.

En una piulada recent, Gunn va parlar sobre els rumors de càsting de Superman: Legacy, i va dir que mai comentaria qui està o no involucrat. Gunn va comentar que, per ara, sols una persona ha estat escollida oficialment per al film, i no és habitual del món de Superman.

Superman: Legacy explica la història del viatge de Superman per a reconciliar la seva herència Kryptoniana amb la seva educació humana com a Clark Kent de Smallville, Kansas. Ell és l’encarnació de la veritat, la justícia i l’estil estatunidenc, guiat per la bondat humana en un món que veu la bondat com quelcom passat de moda”.

La primera fase del nou Univers de DC, anomenada Capítol U: Déus i Monstres, comptarà amb una multitud de films i sèries de televisió diferents. Alguns dels projectes anunciats inclou a Superman: Legacy, un film centrat en Batman i Robin anomenat The Brave and the Bold, un film de Supergirl titulada Supergirl: Woman of Tomorrow, un film de Swamp Thing i diverses sèries de televsió.

S’espera que la producció comenci a principis de 2024, just en el camí per a la seva estrena actualment programat per al 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada