Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 1 de maig del 2023

'Wonder Man'.


Una nova informació ha revelat una mica més del repartiment de Wonder Man, la pròxima sèrie de Disney+ del Univers Cinematogràfic de Marvel.

Segons Jeff Sneider de Above the Line en el pòdcast de The Hot Mic, Josh Gad (Frozen, Beauty and the Beast) s’ha unit al repartiment de Wonder Man per a un paper encara no desvetllat. Sneider no va comentar sobre cap potencial paper, però el coamfitrió John Rocha va plantejar potencialment la idea de que Gad interpretés l’agent de Simon Williams de Yahya Abdul-Mateen II.

Gad és millor conegut per protagonitzar l’exitós film animat de Disney Frozen posant veu al ninot de neu Olaf. Tot i això, l’actor ha protagonitzat una llarga llista de films i sèries de televisió populars, inclòs el film de Disney d’acció en viu La Bella i la Bestia, Assassinat en el Orient Express, Caçafantasmes: Més enllà, entre d’altres. El més recent per a Gad serà un paper protagonista en el film de comèdia animat de 2023 Strays.

La sèrie estarà protagonitzada per Yahya Abdul-Mateen II com a Simon Williams/Wonder Man. S’uneix el guanyador del Oscar Ben Kingsley, qui repeteix el seu paper de Trevor Slattery vist a Shang Chi per primer cop, abans però el vam veure com a El Mandarí a Iron Man 3, però tant sols era un actor fracassat.

Wonder Man és un dels personatges més antics en la llarga història de Marvel i es va presentar per primer cop l’any 1964 en una de les primeres edicions de Avengers. El personatge, anomenat Simon Williams, va ser creat per Stan Lee, Don Heck i Jack Kirby, i es va presentar inicialment com un supermalvat que va lluitar contra els Venjadors.

A finals de la dècada de 1970, Wonder Man es va convertir en un heroi i finalment va acabar unint-se als Venjadors en diverses interaccions del equip. Imbuït d’energia “iònica” pel Baron Zemo, Wonder Man té poders semblants a altres superherois, que inclouen major força, velocitat, resistència, durabilitat, reflexos i agilitat.

Al llarg de les seves aparicions en els còmics de Marvel, també ha tingut diversos vincles amb personatges molt involucrats en el Univers Cinematogràfic de Marvel, inclosos Visió i Wanda Maximoff/Bruixa Escarlata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada