Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de maig del 2023

'Butterfly'.

Segons Variety, Amazon Studios ha ordenat la adaptació a sèrie de la novel·la gràfica de suspens i espies, Butterfly de Arash Amel.

La sèrie de 6 episodis prové de l’alumne de Lost, Daniel Dae Kim, qui s’uneix a l’estrella i al productor executiu com a part del primer acord de la seva productora 3AD amb Amazon Studios. A més de Butterfly, Kim també apareixerà pròximament en la sèrie d’acció en viu Avatar: The Last Airbender de Netflix, on interpretarà al antagonista principal Fire Lord Ozai.

Butterfly està co-creada i produïda per Ken Woodruff i Steph Cha, amb Woodruff essent el showrunners. La història, com la novel·la gràfica, explorarà traïdorenc món del espionatge global. John Cheng per a 3A n’és productor executiu al costat de Adam Yoelin, Stephen Christy i Ross Richie de BOOM! Studios.

“A la sèrie, David Jung (Kim), un ex agent de intel·ligència estatunidenca enigmàtic i altament impredictible que viu a Corea del Sud, el qual la seva vida es trenca a bocins quan les conseqüències d’una decisió impossible del seu passat torna per turmentar-lo i es troba perseguit per Rebecca, una jove agent letal i sociòpata assignada per a matar-lo”, es pot llegir en el resum.

Publicada l’any 2015, la novel·la gràfica va ser escrita per Amel i Marguerite Bennet amb il·lustracions de Antonio Fuso i Stefano Simeone.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada