Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 de maig del 2023

'Black Superman'.


Tot i que James Gunn està realitzant el seu propi film de Superman, en mig d’un canvi total del Univers de DC, el film de Black Superman de DC encara està en procés. Tot i això, no serà part del UDC principal.

Parlant amb io9, se li va preguntar al cineasta i co-CEO de DC Studios, James Gunn, sobre el film Black Superman. Es parla de que el projecte prové del escriptor Ta-Nehisi Coates i el productor J.J. Abrams. Tot i això, segons Gunn, el projecte no està relacionat en absolut amb el seu Superman: Legacy. Depenent de com es vegi el guió, diu, el film encara succeir com un projecte de Elseworlds.

“Aquest dos projectes no tenen cap relació”, va dir Gunn. “Aquest és un film emocionant. Se que Chantal Nong, qui és l’executiva d’aquest projecte, està molt entusiasmada amb ell. Llavors, si arriba i és genial, que no he llegit el guió, i si el moment és el adequat, això podria succeir. Això no té res a veure. Seria una història de Elseworlds com Joker”.

Què és Elseworlds de DC?

Per aquells que no ho sabeu, Elseworlds va ser una publicació de DC Comics que es va centrar en històries que van succeir fora de la continuïtat principal. Això va permetre una narració més creativa i va conduir a algunes de les històries més grans i conegudes de DC, inclosa l’estimat Kingdom Come de 1996.

Quan Gunn i Peter Safran van assumir la direcció de DC Studios i van revelar la seva llista de films el mes de gener, la parella va dir que els films que no encaixen en el Univers DC compartit es classificarien com a projectes de “Elseworlds”. Aquest inclouen coses com Joker i la seva seqüela Folie à Deux, a més de The Batman i la seva futura seqüela.

Una informació de The Hollywood Reporter diu que l’objectiu és que es presenti un Superman Negre en un film que no té lloc al Univers Extens de DC. De fet, es diu que Coates es va inspirar en els còmics originals. El protagonista de Coates “procedirà de Krypton i vindrà a la Terra”, i podria ser una “peça d’època del segle XX”. DC ha tingut prèviament un Superman Negre anomenat Calvin Ellis, però es desconeix si aquest nom s’utilitzarà.

Un actor que ha estat nombrat pels fans ha estat l’estrella de Creed, Michael B. Jordan. De fet, un film de Black Superman va ser una idea que Jordan va intentar presentar al estudi l’any 2019, però mai es va concretar. Ara que està en producció, Jordan podria protagonitzar el pròxim èxit de taquilla. Tot i això, quan va parlar amb ET (The Direct) a principis d’aquest any, l’actor va revelar que fins a la data no ha escoltat res per l’estil.

“Ser convidat al DC Extended Universe per Warner Bros., DC Films i Bad Robot és un honor”, va dir Coates sobre el pròxim film quan es va anunciar per primer cop. “Espero contribuir significativament al llegat del heroi mític més icònic dels Estats Units”.

Mentre que J.J. Abrams va dir: “Encara no s’ha explicat una nova, poderosa i commovedora història de Superman. No podríem estar més emocionats de treballar amb el brillant Sr. Coates per ajudar a dur aquesta història a la gran pantalla, i estem més que agraïts amb l’equip de Warner Bros. per l’oportunitat”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada