Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 15 de maig del 2023

'Radio Silence Project'.


Després del recent càsting de Alisha Weir, des de Deadline ens informen de que Universal Pictures ha reclutat a cinc membres més per al repartiment del pròxim film de monstres sense títol del duo de directors Radio Silence. A més, el estudi també ha confirmat que el projecte sense títol arribarà als cinemes el 19 d’abril de 2024.

Després del seu recent debut en el UCM a Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Kathryn Newton ha signat per al seu pròxim gran projecte que prové dels cineastes de Scream VI. Dan Stevens (The Guest), Angus Cloud (Euphoria), Kevin Durand (Real Steel) i Will Catlett (A Thousand and One) també han estat escollits per a papers no revelats.

El film sense títol estarà dirigit per Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett (Ready or Not, Scream films) a partir d’un guió escrit per Stephen Shields amb revisions de Guy Busick. Està produït per William Sherak, Paul Neinstein i James Vanderbilt per a Project X Entertainment al costat de Chad Villella de Radio Silence.

Actualment, es desconeix exactament en que es basarà el film, però segons THR, el film ha estat conegut com Dracula’s Daughter en un moment i es centrava en un grup de segrestadors que segresten a un grup de joves, essent un d’ells la filla del icònic vampir.

De la informació també es desprèn que el film és un altre de les versions més exclusives de Universal dels seus icònics personatges de terror. Els remakes anteriors inclouen The Invisible Man de Leigh Whannell i el pròxim film de comèdia de terror sobrenatural titulat Renfield, amb THR assenyalant que els films presenten “una versió única de la tradició llegendària dels monstres i representen una nova direcció fresca sobre com celebrar aquests personatges clàssics”.

El film sense títol serà part de la creixent llista de universal dels pròxims projectes de monstres, que inclou a Invisible Woman de Elisabeth Banks, Monster Mash de Matt Stawki, el film Wolfman protagonitzat per Ryan Gosling, el reinici de The Bride of Frankenstein de David Koep, que du molt de temps en desenvolupament, el film Little Monsters de Josh Colley, l’adaptació de Blumhouse The Thing, el film de Van Helsing produït per James Wan, un thriller de monstres sense títol de Phil Lord i Chris Miller, el film de ciència-ficció del oest de Dràcula de Chloe Zhao.

Radio Silence són millors coneguts pel seu treball en els últims films de Scream, amb Scream VI, obtenint grans elogis i convertint-se en un èxit de taquilla. Abans del seu treball en els films de Scream, el trio també va participar en el film de terror de comèdia negra Ready or Not de 2019 i va estrenar diversos curtmetratges en la sèrie antològica de terror V/H/S, així com Southbound de 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada