Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 1 de maig del 2023

'Blade'.


El pròxim film de Blade de Marvel Studios ha afegit a un altre escriptor, ja que des de The Hollywood Reporter assenyala que el creador de True Detective, Nic Pizzolatto, s’ha unit al film.

Pizzolatto treballarà a partir d’un esborrany del guió que va escriure Michael Starrbury, segons les informacions. El film també reunirà al creador de True Detective amb l’actor Mahershala Ali, qui interpretarà a Blade i també va protagonitzar la tercera temporada del exitós drama de HBO.

S’espera que el film dirigit per Yann Demange (Lovecraft Country) comenci rodatge a finals d’aquest mes i el rodatge tindrà lloc a Atlanta, Georgia. El film formarà part de la fase cinc del Univers Cinematogràfic de Marvel, que també inclourà Captain America: New World Orden i Daredevil: Born Again.

La trilogia de Blade de New Line Cinema va ajudar a dur els còmics i els superherois a la gran pantalla. Els tres films que va sorgir, van recaptar un total de $418.171.466 a nivell mundial. Blade va ser creat per l’escriptor Marv Wolfman i l’artista Gene Colan com a personatge secundari en el còmic “The Tomb of Dracula” #10 el Juliol de 1973.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada