Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de maig del 2023

'Fast & Furious Spin-off'.


El món de Fast & Furious està creixent. Vin Diesel va dir recentment que actualment s’està desenvolupant un film derivat de Fast & Furious protagonitzat per les noies.

Parlant amb Variety en una entrevista recent de Block Party de Charlize Theron Africa Outreach Project (CTAOP), Diesel va dir que s’està preparant un film derivat (spin-off) centrat en les dones de la franquícia. Diesel va continuar dient que un cop que els films principals hagin conclòs, pot “estrenar els spin-off”.

“Vaig començar a desenvolupar el spin-off femení... l’any 2017 amb altres spin-off i quan abans arribi el final, abans podré estrenar tots els spin-off”, va dir Diesel.

Un film derivat de Fast & Furious protagonitzada per dones ha estat en procés durant anys. Com va assenyalar Diesel en els seus comentaris, es va parlar l’any 2017. L’any 2019, l’estrella va publicar una foto a Instagram insinuant que les escriptores Nicole Perlman, Lindsey Beer i Geneva Robertson-Dworet s’havien unit al projecte després de presentar-li una idea sobre el film.

No està clar, si algunes de les escriptores encara està involucrada en el projecte.

Recentment, s’ha estrenat la desena entrega de la saga amb Fast X. La segona part d’aquest film, Fast XI, s’estrenarà l’any 2025; Diesel també ha anunciat recentment un tercer film que tancarà la saga que va començar l’any 2001. Encara no se sap quan s’estrenarà Fast & Furious XII.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada