Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de maig del 2023

'Bad Boys 4'.


L’estrella de Better Call Saul, Rhea Seehorn, s’ha unit al repartiment de la pròxima seqüela protagonitzada per Will Smith i Martin Lawrence, Bad Boys 4.

Des de Deadline ens informen de que Seehorn s’uneix a les estrelles Paola Núnez, Vanessa Hudgens, Ioan Gruffudd i Alexander Ludwing a la molt esperada seqüela de Bad Boys for Life de 2020.

Seehorn va rebre elogis de la crítica per la seva interpretació de Kim Wexler en la sèrie preqüela de Breaking Bad, Better Call Saul i inclús va rebre una nominació al Emmy per la seva interpretació l’any 2022. L’actriu també va aparèixer a Linoleum al costat de Jim Gaffigan i apareixerà en la pròxima sèrie de Vince Gilligan de Apple TV+.

La seqüela sense títol de Bad Boys estarà dirigit de nou per el duo Adil Arabi i Bilall Fallah, a partir d’un guió escrit per l’escriptor de Bad Boys For Life, Chris Bremmer. La quarta entrega comptarà amb les estrelles principals Will Smith com a Mike i Martin Lawrence com a Marcus, Paola Nuñez com a Rita, Vanessa Hudgens i Alexander Ludwing com a Dorn. El film també presentarà als nous membres del repartiment Ioan Gruffudd (Fantastic Four) i Eric Dane (Grey’s Anatommy, Euphoria).

El projecte estarà produït per Will Smith, Jerry Bruckheimer i Doug Belgrad. Els productors executius són Lawrence, James Lassiter, Chad Oman, Mike Stenson, Barry Waldman i Jon Mone.

El film de 2020, Bad Boys For Life, presentava al duo de la lluita contra el crim Mike i Marcus, que intenten acabar amb un cartel de drogues liderat per l’assassí a sang freda Armando Armas. El tercer film va ser un èxit comercial i de crítica per a Sony. Va obtenir una recaptació mundial de $426.505.244. El que la converteix en el film més taquiller de la saga.

El treball més recent de El Arbi i Fallah inclou el film Rebel i dos episodis de la sèrie de Marvel de Disney+ Ms. Marvel. El duo també ha dirigit el film inèdit Batgirl protagonitzat per Leslie Grace i Brendan Fraser.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada