Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 de maig del 2023

'The Creator'.

S’ha publicat el primer tràiler de The Creator del director Gareth Edwards, que mostra un cop d’ull previ del pròxim film d’acció i aventures de ciència-ficció protagonitzat per John David Washington.

Juntament amb el primer cop d’ull previ del film, el tràiler de The Creator també revela la data d’estrena del film, que actualment està fixat per al 29 de setembre de 2023. The Creator està dirigit per Gareth Edwards (Rogue One: A Star Wars Story, Godzilla) a partir d’un guió escrit per el propi Edwards i Chris Weitz, a partir d’una història de Edwards.

Coprotagonitza el film Gemma Chan (Eternals), Ken Watanabe (Inception), Sturgill Simpson (Dog), la nouvinguda Madeleine Yuna Voyles i la guanyadora d’un Oscar Allison Janney (I, Tonya).

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i al cartell...

          

          


“En mig d’una futura guerra entre la raça humana i les forces de la intel·ligència artificial, Joshua (Washington), un empedreït ex agent de les forces especials que pateix la desaparició de la seva esposa (Chan), és reclutat per a caçar i matar al Creador, el esmunyedís arquitecte de IA avançada que ha desenvolupat una arma misteriosa amb el poder de posar fi a la guerra...i a la humanitat mateixa”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Joshua i el seu equip d’agents d’elit viatgen a través de les línies enemigues, cap al cor obscur del territori ocupat per la IA...sols per a descobrir que l’arma de la fi del món que se li ha ordenat destruir és una IA en forma de nen petit”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada