Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 30 de maig del 2023

'Marshmallow'.

Exclusiva des de Deadline: els prometedors Kue Lawrence (Beautiful Boy), Kai Cech (Dear Santa) i Max Malas (New Amsterdam) protagonitzaran al costat de Corbin Bersen (Withe House Plumbers) el misteri de terror i ciència-ficció Marshmallow del director Daniel DelPurgatorio, que entrarà en producció d’aquí un parell de setmanes.

El film independent està escrit per Andy Greskoviak (Black Friday) i està ambientat en un campament d’estiu aïllat, on Morgan (Lawrence), un nen de 12 anys tímid i introvertit, és veu immers en un malson quan un cop una foguera llegendària es torna realitat. Mentre una figura misteriosa descendeix sobre el campament, Morgan i els seus nous amics han d’embarcar-se en un viatge traïdorenc i descobrir una realitat aterridora enterrada sota la superfície. Poc saben que la veritat alberga un secret que posarà a prova la seva resistència i desentranyarà el teixit mateix de la seva realitat”.

Warner Davis i Todd Friedman produiran el film, amb Hemlock Circle Productions com a productora i Robert Kurtzman per a supervisar els efectes especials.

Lawrence va interpretar a la versió de cinc anys de Nic Sheff de Timothée Chalamet en el drama d’addicions de Prime Video, Beautiful Boy i més recentment se l’ha pogut veure en el drama independent Wildflower de Matt Smukler amb Kiernan Shipka. Els crèdits televisius destacats del actor inclouen The Rehearsal, Good Girls i Atypical.

Cech va aparèixer anteriorment en la comèdia dramàtica Marvelous and the Black Hole de Kate Tsang, que es va estrenar a Sundance, i després la podrem veure en la comèdia nadalenca de Peter Farrelly Dear Santa per a Paramount, protagonitzat per Jack Black com a Satanàs, entre d’altres projectes.

Max Malas ha aparegut prèviament en films com 8-Bit Christmas i a It’s A Wonderful Binge i en sèries com New Amsterdam, Malas apareixerà en la comèdia familiar World’s Best de Roshan Sethi i en el thriller Viral dirigit i protagonitzat per Blair Underwood.

Corbin Bersen ha aparegut recentment en sèries com White House Plumbers i City on a Hill, Bernsen ha estat dues vegades nominat al Emmy i tornarà a aparèixer en la pròxima sèrie de J.J. Abrams de Max (HBO Max) Duster i The Sterling Affairs de FX. Entre els seus pròxims projectes es troben els films independents de terror The Beldham i HERD.

DelPurgatorio ha dirigit prèviament curtmetratges dels quals s’inclouen Tales of the Black Freighter, el vincle animat amb el film de Watchmen de Zack Snyder, protagonitzat per Gerard Butler i Jared Harris. És millor conegut pel film Wither, que va guanyar la competició Project Greenlight’s Reel Fear el 2018. El cineasta es troba en la preproducció d’una nova versió episòdica del clàssic de culte de 1975, A Boy and His Dog de L.Q. Jones, el film de ciència-ficció de comèdia obscura basat en la novel·la homònima de Harlan Ellison.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada