Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de maig del 2023

'Untitled Todd Haynes Film'.

Quasi una dècada després de l’estrena als cinemes del aclamat drama Carol, el director Todd Haynes finalment ha trobat el seu pròxim projecte, un drama romàntic gai. En una recent entrevista amb Les Inrockuptibles, Haynes va confirmar que actualment està desenvolupant un film romàntic sobre dos homes en la dècada de 1930, amb el guanyador del Oscar Joaquin Phoenix adjunt al paper principal.

“Si, però hi ha un altre film que vull realitzar a principis de 2024”, va dir Haynes. “És un projecte que em va portar Joaquin Phoenix, i està ambientat en la dècada de 1930. Una història d’amor entre dos homes, basat en un escenari original, molt audaç. Aquest és, crec, el seu primer paper gai. Estic molt emocionat amb aquest projecte!”.

Phoenix ha protagonitzat recentment la comèdia de terror de A24, Beau Is Afraid, que prové del director de Midsomar, Ari Aster. Posteriorment, es reunirà amb el cineasta de Gladiator, Ridley Scott, en el pròxim drama biogràfic Napoleon, en el que prendrà el paper principal de la controvertida figura històrica. El film té previst arribar als cinemes el 22 de novembre.

A més, Phoenix també està repetint el seu paper que el va dur a guanyar un Oscar com a Arthur Fleck, en la seqüela de Warner Bros. i DC Studios, Joker: Folie à Deux, que un cop més està coescrit i dirigit per Todd Philips. A Phoenix se li uneix aquest cop Lady Gaga, qui tindrà el rol de Harley Quinn. El projecte va acabar producció oficialment fa més d’un mes, just a temps per a la seva estrena als cinemes el pròxim 04 d’octubre de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada