Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 de maig del 2023

'Daredevil: Born Again'.


Segons Deadline, l’alumne de Bosch, Clark Johnson, ha estat seleccionat per a unir-se al repartiment de la sèrie Daredevil: Born Again.

Johnson interpretarà a un personatge recurrent anomenat Cherry. A més de la seva aparició recurrent, també ha estat escollit per a dirigir dos episodis del drama de superherois protagonitzat per Charlie Cox.

Johnson ha estat apareixent en diverses sèries de televisió des de mitjans de la dècada dels 80’s. Les seves aparicions més destacables són: Night Heat, The Wire, Bosch i Evil. Mentre tant, va començarà a dirigir sèries durant la dècada dels 90’s. Això inclou episodis de The West Wing, Homeland, The Walking Dead, City on the Hill, Your Honor, Mayor of Kingstown i Alaska Daily. Amb Daredevil: Born Again, Johnson no serà el primer cop que dirigeixi una sèrie de Marvel, ja que anteriorment va dirigir un episodi de Luke Cage de Netflix.

Daredevil: Born Again es descriu com un renaixement de 18 episodis de la sèrie original de Netflix, que va durar tres temporades. Comptarà amb el retorn de les estrelles principals Charlie Cox i Vincent D’Onofrio, mentre repeteixen els seus respectius papers de Matt Murdock/Daredevil i Wilson Fisk/Kingpin.

Ambdós personatges van debutar en el Univers Cinematogràfic de Marvel el 2021, amb Kingpin com estrella convidada en la sèrie Hawkeye i Matt Murdock apareixent breument a Spider-Man: No Way Home. Cox també ha aparegut recentment com a estrella convidada en dos episodis de She-Hulk: Attorney at Law, on va poder mostrar un nou costat del heroi.

A més de Cox i D’Onofrio, el renaixement de Daredevil també veurà el tan esperat retorn de Jon Bernthal com a Frank Castle/Punisher. A ells se’ls uneix Sandrine Holt com a Vanessa Fisk, Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Michael Gaston i Nikki M. James.

Dardevil: Born Again prové dels escriptors principals Matt Corman i Chris Ord, els quals també en seran productors executius al costat de Kevin Feige. La sèrie s’estrenarà a la primavera de 2024 a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada