Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 31 de maig del 2023

'Com Entrenar el Teu Drac'.


L’adaptació d’acció real de Com Entrenar el Teu Drac ha trobat a les seves estrelles, ens informen des de The Hollywood Reporter. La informació assenyala que els dos protagonistes principals del film han estat escollits.

Segons el mitjà, Mason Thames (The Black Phone) i Nico Parker (The Last of Us) protagonitzaran el film com els protagonistes Singlot i Astrid. No hi ha més informació del repartiment, tot i que ja tenint els dos principals protagonistes no crec que triguin gaire a compartir més incorporacions. El film estarà dirigit per Dean DeBlois, director i escriptor dels tres films animats.

Actualment, des de THR ens informen de que Universal ha fixat l’estrena per a la versió d’acció en viu, per al 14 de Març de 2025. La producció començarà en algun moment d’aquest estiu.


“Durant més d’una dècada, la èpica trilogia de films animats de DreamWorks Animation sobre l’amistat entre un jove i el seu drac ha commogut, inspirat i deleitat al públic de tot el món”, va dir Universal en un comunicat. “Ara, una nova adaptació d’acció en viu de l’exitosa franquícia de Com Entrenar el Teu Drac, transportarà al públic per primer cop a una nova experiència cinematogràfica i a un nou episodi atrevit i emocionant en l’estimada història del viking Singlot i el seu drac Fúria Nocturna, desdentat”.  

La franquícia de How to Train Your Dragon es basa en la sèrie de llibres infantils de Cressida Cowell del mateix nom. La història es va centrar en Singlot, un jove aspirant a inventor que vol fer sentir-se orgullós al seu pare viking convertint-se en un caçador de dracs. Tot i això, les coses no surten segons lo planificat, ja que Singlot es troba inesperadament formant un vincle amb un drac Fúria Nocturna. Després del èxit del film de 2010, li van seguir dues seqüeles més que van rebre elogis de la crítica en diverses nominacions al Oscar, inclosa Millor Film d’Animació.

Els films animats van comptar amb les veus de Jay Baruchel, Gerard Butler, America Ferrera, Craig Ferguson, Jonah Hill, Kristen Wiig, Cate Blanchett, Kit Harington, entre d’altres. La franquícia va ser un èxit de taquilla entre els tres films, recaptant un total de $1.640.997.582, a nivell mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada